søndag 29. mars 2009

Ut på tur, aldri sur

Denne helgen har jeg vært på tur til Oslo. Quiltebee'en som jeg er med i tok turen over fjellet for å besøke Katrines Quiltestue, og for en fantastisk opplevelse, det har vært en helg fylt av latter, god mat og et utrolig hyggelig selskap :-)

Vi bestemte oss for å gå på kurs når vi først var der, og denne vesken er mitt resultat av helgen. Den kjempehyggelig kurslederen vår Joana passet oss helt perfekt, og det ble rett og slett en suksess :-)
Dette var min første tur til Katrines, etter et ønske jeg har hatt i mange mange år, endelig var det min tur, men det må jo sies at jeg ble litt satt ut, klarte ikke å bestemme meg for noe som helst, og kom hjem igjen med bare 2 nye mønster :-(, men jeg var jo førstegangsreisende, så jeg regner med at jeg kommer sterkere tilbake, det ble for mye inntrykk for en stakkars landsens jente hehe.....

3 kommentarer:

Siv sa...

Du er bare helt utrolig, sydd ferdig vesken nå i kveld!!!!! Og så flott den ble :o)) Vi er heldige som har mulighet til å gjøre slik som vi gjorde nå i helgen. Tror jeg kommer til å leve lenge på denne helgen....helt til neste gang..hi,hi... Vi snakkes, Ingunn :o)) Ha en fortreffelig uke !

Siren sa...

:) enda en kjempeflott veske!

Karilla sin hobbyblogg sa...

Utrolig fin veske! jeg har ikke vært på Katrines`s enda. men til sommeren...... får jeg håpe.