søndag 8. mars 2009

Dilly Bag

Jeg var å sydde sammen med noen veldig koselige damer i går, vi koser oss når vi syr og bruker flotte blonder og bånd.... jeg hadde planer om å sy noe tilbehør til vesken jeg laget for 2 uker siden, så jeg var så heldig å få kjøpt det siste stykke med "avispapir" stoff i akkurat sammen farge hos Quiltekroken


Jeg hadde først planer om å lage en pose og en klemmepung, men var også kommet på tanken at jeg alltid laget dette til veskene mine, så kanskje det var på tide å forsøke noe annet? Så tenkt, så gjort og jeg fant et mønster på "Dilly Bags" fra Hugs'n Kisses, og jeg satte i gang med godt mot, men da jeg satt der å sydde på hjerte begynte hjernen å jobbe med ordet størrelse, hmm var det ikke sånn at den vesken ikke var så veldig stor... fant frem vesken, og jepp, den nye "sminkepungen" er alt for stor til vesken som den skulle passe til, den går rett og slett ikke nedi. Ha ha, da lo vi godt, så nå har jeg fått meg en ny toalettveske i stedet :-)

Ha en riktig god søndag og kvinnedag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei hei.Kjempe flott mappe,skikkelig artig stoff.den veska fra kurset var helt knall:))Ha en fin uke

Josefine sa...

Hei på deg:)

Gratulerer med ny toalett veske! Den ble nydelig..så tøff med det hjerte!!! Håper du koser deg på lørdagskvelden..kanskje du syr litt...du er jo så kjempekreativ:)
Klem

Karilla sin hobbyblogg sa...

Hei. Takk for i dag, kurset var veldig kjekt, No gleder jeg meg til jeg får den nye rammen og den nye broderi cd`n ;-)

Kari