mandag 27. april 2009

Litt kreativ "input"

På søndag var vi en tur på Galleri Sjold, jeg hadde fått vite at Barbro har utstilling der fram til torsdag og jeg følte veldig sterkt å gå å se på hennes arbeid, hun ble jeg kjent med da vi begge gikk på tegning/form og farge en gang tidlig på 90-tallet. Hun lager noen fantastiske bilder og et bildet fikk være med meg hjem, jeg er bare så fornøyd :-) her kommer noen utklipp av bildet, vanskelig å ta bilde av et bilde i glass og ramme (i hvert fall for en som ikke er en kløpper med kameraet)


Bildet heter "På fuglejakt"

Fant ut at siden vi har fugl, så passet jo dette hjemme hos oss.Katten sitter så fornøyd å venter....
og den som venter på noe godt, venter jo ikke forgjeves.
Det var utrolig mye fint å se på både fra Barbro og alle de andre kunstnerene som holder til på Galleri Skjold, og det er vel anvendt tid å ta seg en tur innom dem. Jammen kjente jeg ikke at det kriblet litt i kreativiteten, og jeg tenker igjen på å lage ting og tang, så da er det jo håp...men det blir nok ikke i dag, men kanskje i morgen.

2 kommentarer:

Siren sa...

Kjempefint bilde :D

Josefine sa...

Heisan:) Så vakre bilder, skjønner godt du måtte dra å se på den utstillingen. Fint å høre at det begynner å krible ifht. din kreative side. Gleder meg til å se hva du kommer med:)) Ønsker deg og familien din en flott 1.mai helg,...kos deg masse! Stor klem