mandag 13. oktober 2008

Trekant sjal

Har laget et trekant sjal av garn som jeg kjøpte på Quiltehuset i januar, garnet heter Kauni og er i 100% ull, synes det var nydelige sjateringer fra rosa til lilla og er jo riktige farger nå i høst...avsluttet med en liten "blondekant" er ikke sikker på om fargen kommer riktig frem her, men viser det likevel.


Det morsomme er jo at sjalet passer perfekt til den nye vesken, skulle tro det var planlagt eller så viser det bare at jeg er litt ensporet når det gjelder farger....

4 kommentarer:

Linda sa...

Nettet ditt ble bare helt utrolig nydelig, Ingunn!! Jeg forstår godt at du er fornøyd! Fargene er nydelig samstemte, og sjalet passet jo perfekt til! Kos deg på kurs i helgen (heldige deg og alle de andre!) :)

Anne Lise sa...

Prøver igjen å komme gjennom med en kommentar. Veska di ble kjempefin og sjalet ser veldig behagelig ut og i fine farger. Skjønner at du også har mange forskjellige hobbyer, ikke bare quilting. Sånn er det med meg også. Kos deg på kurs i helga og så er jeg spent på å se bilder her etter kurset. Lykke til.

Josefine sa...

Hei! Sjalet ditt er kjempelekkert, så flink du er:) Og det passet jo perfekt til vesken som også ble nydelig. Du blir ferdig med produktene dine du:)) Klem Josefine

Ingunn sa...

Tusen takk for hyggelige hilsener..