mandag 5. juli 2010

Jeg lever

Jepp, det er liv i meg, men det har vært en travel vår, og når alt var vel overstått og sommeren sto for tur, har jeg på en måte vært utladet. Det tok mer krefter enn jeg hadde trodd å lage kursopplegg for noen fantastiske lærevillige damer, samtidig som det har vært i overkant hektisk på jobb, og selvsagt skal jo familien ha en dose oppmerksomhet også (skulle bare mangle)
Men litt plukk har jeg jo drevet på med, jeg har laget ferdig et krabbeteppe til den lille prinsessen til en venninne (kommer på blogg senere, må jo først få det overlevert, ikke særlig om hun ser det i bloggen først), jeg er ferdig med det femte stitchery'et og nesten ferdig med den neste på eventyrteppet, det har vært deilig å ta frem noe som er så lite og det krever ikke at en må ta opp og ned symaskinen og ikke minst alt pikk og pakk som følger i kjølvannet til denne.
Jeg er også ferdig med toppen på et krabbeteppe til enda en venninne som fikk en liten denne våren, og her ble det en prins, så i dag klarte jeg å komme meg innom Quiltekroken etter jobb, for selvsagt var det akkurat for lite ullvatt igjen her hjemme. Så da blir det jo jammen et teppe til å vise frem om en stund....
I fjor på denne tiden kom en kollega innom kontoret mitt og spurte om det ikke var sånn at jeg kunne ta utgangspunkt i et bilde og lage en logo eller et emblem, joda sa jeg, jeg kan vel det. Denne kollegaen har gamle NSU motorsykler som hobby, og nå ville han ha et stor emblem som han ville ha på vesten sin.
Han ble så fornøyd med resultatet.
Denne våren var han igjen i Tyskland på treff og jammen kom han ikke hjem med en bestilling. Jeg ble jo selvsagt veldig glad, for det er jo ikke til å legge skjul på at denne tok det tid å stingsette og ikke minst brodere ut. Det er i størrelsen 230x200. Det var jo også kjekt å kunne ta bilde av det å legge ut på bloggen, så kom det endelig et nytt innlegg.

1 kommentar:

Siv sa...

Johooo, jammen kjekt at det er liv i deg....gleder meg til å treffes igjen.....Stor klem