mandag 15. juni 2009

"Grisefin veske"

Jeg har vært å sydd hele helgen sammen med en super gjeng med syglade damer, denne gangen fikk vi besøk av Joana som designer så mange flotte vesker at en blir helt mo i knærene. Vi hadde Joana som kursleder da vi var i Oslo, og ble så glad i henne at vi bare måtte få henne over til Bergen en tur.
Vesken som jeg sydde er til en liten (stor) ballett danser her i huset, og hun ble så fornøyd med den at hun ville ha den med på skolen i dag, men jeg mente at det å ha med en lys veske på skolen bare ville by på problemer, så da kom vi frem til et kompromiss om at hun kunne ha den med seg når hun skulle til tannlegen, det skulle ikke mer til før hun gledet seg til å gå dit :o)

Litt vanskelig var det å få på hankene, men med litt lirking og luring fikk jeg symaskinen på min side, så da ble det ikke så verst.
Denne helgen har jeg virkelig kost meg med gode historier, mye latter og mengder med god mat, det er virkelig noen utrolig fantastiske sy venninner jeg har. Tusen takk alle sammen :-) gleder meg alt til neste gang.

10 kommentarer:

QuilteMållika sa...

Gratulerer med Grisefin veske! Den ble skikkelig fin;-) Og takk for en fantastisk helg - gleder meg allerede til neste gang.

Kari sa...

Utrolig flott vesken din ble Ingunn (o: ble nesten misunnelig på balletdanseren (o: En fantastisk helg vi har hatt, uten sidestykke! Glad for at det ikke er så lenge til neste gang ((o: har allerede bestilt stoff, hanker er på plass, og da mangler det bare glidelås ((o;

Igjen, tusen takk for en fantastisk helg!

Klem

Haldis sa...

Kjempeflott veske du har sydd. Veldig kjekt med slike syhelger.

LindaQuilt sa...

Så fin, Ingunn!
Og kan levende forestille meg hvor kjekt dere har hatt det i helgen *sukk*

Siren sa...

Enda en lekker veske! imponerendes ;D

Siv sa...

Som du har jobbet :o)) Vesken ble kjempe fin, kjekt at balletdanseren ble fornøyd. Jeg er helt enig med deg at det var en helt utrolig helg. Så forskellige vi egentlig er, men så fint vi har det i lag. Det er bare helt herlig. Jeg også gleder meg såååå mye til vi skal sy sammen igjen.

Karilla sin hobbyblogg sa...

Takk for en knallfin helg!
Håper det blir plass til meg neste gang og.
Vesken din ble knallfin. Kan godt forstå at balettdanseren ble fornøyd. Begge mine døtre ville ha seg en sånn veske og. så det er vel bare å sy igjenn.

Anonym sa...

Utrolig fin veske, Ingunn - du er jo skikkelig proff! Syhelg høres jo bare helt fantastisk ut:-) Det kunne jeg tenkt meg og...

Hilsen Barbro

Josefine sa...

Gratulerer med den flotte vesken...rett og slett bare grisefin!!!! Ha en fin midtsommerhelg, stor klem

Eli sa...

Hei
Det var ei nydelig veske. Vet du hvro det er mulig å få kjøpt det mønsteret?