tirsdag 30. september 2008

Morskjærlighet

I fjor sommer kjøpte jeg dette mønstert fra AnnAKa, tror nok jeg hadde for store forhåpninger om hvor mange løpere jeg skulle få laget, sikkert noen som kjenner seg igjen der... Nå er den i hvert fall ferdig, og fargene passer jo perfekt nå når høsten kommer snikene, koselig med ny duk på bordet, stearin lys og en stooor kopp te (er vel ikke for ingenting gutta på jobben kaller tekoppen min for et øsekar). Nå skal jeg igang med å quilte romslig nett delene mine, det er jo bare 6 kvelder igjen til vi skal møtes igjen for å sy den sammen og sy for....uææ press!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Herregud, så skjønn den løperen var. Du er jo så produktiv, at jeg blir helt svett. Jeg skal også quilte veskedelene snart, men holder nett på å sy i lukkekant på noen grytekluter som er bortbestilt, og så skal jeg sy 2 penalhus til som er bestilt.Har egentlig ikke tid til å gå på skole, he, he. Gleder meg til å treffes på mandag :-)

Ingunn sa...

takk for gode ord :-), høres jo ut som om du også har nok å ta deg til, kom ikke i gang i går med den quiltingen, nei, da synes jeg alt var skjevt og skakt, og ble helt kald innvendig da jeg måtte rekke opp igjen for andre gang, men kan jo selvsagt være at ting går bedre i dag, har et håp om det i hvert fall, snakkes på mandag, gleder meg til å treffes jeg også :-)